Heel veel geld

Heel veel geld

    Mr and Mrs Andrews, Thomas Gainsborough (c 1750)

“His unbuttoned shirt and casual lean on the fashionable wooden Rococo bench could have been taken from an etiquette book advising gentlemen how to appear “at ease.” The look in his eyes is confident and proprietorial. Mrs Andrews, herself from a rich textile family of Huguenot origin, sits wearing a rustic shepherdess-style hat, while her dainty feet in pink satin slippers confirm her social position.”

Rijke kinderen op instagram vergeleken met de olieverf van vroeger.

Jacobinmag.com/2015/06/rich-kids-of-instagram-berger-ways-of-seeing/

Heel veel geld

    Photo by @carlosestini (2013)

“The couple smiles at the camera, their comfortable, casual dress — which speaks of a culture more informal than Mr Andrews could have ever imagined — tells us they have places to go: after all, standing obediently next to the helicopter in the background is the pilot, waiting to carry them away.”

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*