We Like Art @ Westergasfabriek

We Like Art @Westergasfabriek

“[…] een tentoonstelling met werk van 70 toonaangevende kunstenaars. De show wil een belangrijk overzicht geven van de staat van de schilderkunst van vandaag, van speelse figuratie tot grootse gebaren in abstractie. Een energiek salon-overzicht van schilders uit Nederland met een eigen geluid. Bijna alle werken zijn nieuw en de meeste zijn nog niet eerder getoond.”

En voor wie dit weekend niet in Brussel is maar in Amsterdam, is natuurlijk het grote schildersfeest van We Like Art verplichte kost.

T/m 24 april a.s.

Welikeart.nl/…line-up-lust-for-life-painting-today/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*