Hotelkunst te geef

Hotelkunst, voor gratis

“The artwork at last night’s send-off was given away on a first-come, first-served basis, and the speed at which people claimed the pieces showed that they’re in pretty high demand despite their average, mostly prosaic subjects.”

De Amerikaanse hotelketen Super 8 heeft zichzelf gerestyled en gaf afgelopen week een deel van haar oude “not-so-super” kunstcollectie gratis weg in New York. Je wilt niet weten wat er de afgelopen 40 jaar onder het oog van deze grafiek is uitgespookt.

Hyperallergic.com/296364/after-40-years-super-8-takes-down-its-kitschy-prints-and-gives-them-away/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*