De logo’s van Airbnb, Beats en Medium komen allemaal uit hetzelfde designboek uit 1989

bnb

Mooi staaltje van creatief met copyright, letters van toen maken hippe logo’s. Een boek uit 1989 van Yasaburo Kuwayama lijkt verbazend genoeg ten grondslag te liggen aan de logo’s van Airbnb, Beats en Medium.

thecreatorsproject.vice.com/nl/blog/de-logos-van-airbnb-beats-en-medium-komen-allemaal-uit-een-designboek-uit-1989

Gelukkig staat alles ook online, u hoeft niet te bladeren:

trademarksandsymbols.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*