Actie: laat de Appel heilig verklaren

Actie: laat de Appel heilig verklaren

In reactie op de petitie voor het behoud van kunstcentrum de Appel is een tweede actiegroep opgericht, die de Appel heilig wil verklaren.

Josefien de Zeef, woordvoerster van de groep, vertelt:“Voor een heiligverklaring is het veel handiger als de persoon, of in dit geval de kunstinstelling, niet meer in leven is. Vandaar dat we nu ageren tegen de petitie voor het behoud van de Appel.”

Fc-kunst.nl/2016/06/06/actie-laat-de-appel-heilig-verklaren/

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*