Savvy Contemporary

Niet in het kader van de Biennale maar één van de velen die hun opening afstelden op het internationale kunsttoeristenweekend in Berlijn. Savvy Contemporary heeft een sterke niet-westerse connectie en bood met deze tentoonstelling een leuke tegenhanger van het gladde Berlin Bienale idee over onze wereld. Bij Savvy heerst er nog een voorkeur voor kunstenaars die (post) koloniale structuren aankaarten, archiveren en zich er door laten inspireren. Ironisch genoeg kwam dit allemaal veel speelser, luchtiger en gezelliger over (lekkere hapjes, goeie muziek, minder hipster) dan bij menig andere Biennale spin-off.

Savvy-contemporary.com

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

SAVVY Contemporary

Savvy-contemporary.com

About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*