Kunstvriendjes in de wereld van het grote geld

‘Collectors and dealers often resent what they see as the intrusion by lawyers into a giddy experience based on trust among gentlemen of means and honor,’ notes art lawyer William Pearlstein. ‘I do not think that collectors are apt to let down their guard when dealing with a familiar dealer. I think it is far more accurate to say that, because of their trust, they never had their guard up to begin with.’

En dat gaat geheid een keer mis natuurlijk.

Observer.com/2016/06/why-you-cant-count-on-the-handshake-deal-when-doing-business/

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*