Analog Borders @ Grafische Werkplaats Den Haag

Een maand lang aan de slag in de grafische speeltuin van Den Haag. Een van de ongetwijfeld vele hoogtepunten tijdens de aankomende Hoogtij. Deze keer is Hoogtij niet alleen op de vrijdagavond maar het hele weekend onder de noemer Holaa.

T/m zondag 26 juni a.s.

Grafischewerkplaats.nl/analog-borders/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*