The Gang That Brought High Fashion to Hip-Hop

The Gang That Brought High Fashion to Hip-Hop

    Thirstin Howl the 3rd and Jesus, his son. (foto: Tom Gould)

“I’ve been documenting this story without even knowing I was documenting,” he said recently, discussing the impending release of “Bury Me With the Lo On,” a thick, ostentatious and loving coffee-table book that captures the history of a certain subculture of Polo obsession, beginning with the Lo Lifes, the Brooklyn gang that he helped found that terrorized department stores from the mid-1980s to the early 1990s.

Nytimes.com/…lo-lifes-fashion-hip-hop.html

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*