De Karl Lagerfeld kleurdoos

De Karl Lagerfeld kleurdoos

    ‘Named the KARLBOX, the art supplies box, designed to resemble a Chinese wedding cabinet, is filled with tools personally selected by Lagerfeld.’

‘”Since I was a little child in Germany, Faber-Castell has been the most famous brand known for its especially good quality. That reputation remains just as true today, particularly for artist pencils,” says Lagerfeld.’

De koning van de zwart-wit houdt wel van een kleurtje.

Edition.cnn.com/…lagerfeld-art-supplies/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*