Hommage aan de Hollandse schilderkunst (interview)

Hommage aan de Hollandse schilderkunst (interview)

“De afgelopen twintig jaar heeft de tweejaarlijkse Wolvecampprijs zich afdoende bewezen. De onderscheiding werd in het leven geroepen ter nagedachtenis aan de Hengelose Cobra-schilder Theo Wolvecamp en als stimulans voor de schilderkunst. Door de hoge kwaliteit van de jury is de prijs inmiddels een fel begeerde beloning voor jonge schilders en geldt alleen al het genomineerd worden als een eer. Ik sprak met Jan Noltes, voorzitter van de stichting HeArtpool, één van de initiatiefnemers.”

Museumtijdschrift.nl/…interview/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*