Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Kaus Australis, kunstenaarsinitiatief sinds 1985 en vanaf 1993 gehuisvest in een zelf ontworpen gebouw aan de Melanchtonweg van Rotterdam. Wat een plek en wat een pand (met een visie heb je geen architect meer nodig). Aankomende zondag een eindpresentatie van twee van de huidige gastkunstenaars. Met om 17:00 een gesprek met Nadja Romain en Arno Kramer, heerlijk eten en de in gebruikname van de mooiste buitenbioscoop van Rotterdam.

Alleen zondag 25 september van 16:00 tot laat.

Kausaustralis.org/i-understand-the-ocean-by-looking-at-a-raindrop/

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein is de eerste kunstenaar die via het Mondriaan Fonds 3 maande bij Kaus heeft gewerkt in het kader van de tijdelijke binnenlandateliers. Dat is zo goed bevallen dat ze inmiddels naar Rotterdam is verhuist en er bij Kaus voor eigen rekening 3 maanden aan vast heeft geplakt. Daarna gaat ze verder werken in een wat kleiner atelier bij Kunst & Complex.

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Een selectie met videowerk uit de afgelopen 15 jaar van Maria Marshall.

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

Gerestein schenkt bij in de beroemde Kaus keuken.

Femke Gerestein en Maria Marshall @ Kaus Australis

De vers gebouwde buitenbioscoop in actie. Aanstaande zondag is het om 21:00 drive-in cinema met een keuzefilm van de kunstenaars dus kom met de fiets en/of auto!

Kausaustralis.org/i-understand-the-ocean-by-looking-at-a-raindrop/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*