Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Sinds 2011 is de hellingbaan van De Kunsthal drie keer per jaar de locatie voor een site-specific ingreep, veelal een muurschildering. Met In the Absence of Light pakt Pim Palsgraaf groots uit, een bescheiden sculptuur waaiert uit en neemt vervolgens de hele ruimte over. Alsof een Japans animatiedecor tot leven is gekomen, een genot om onderdoor te lopen.

T/m 5 maart 2017.

Kunsthal.nl/nl/tentoonstellingen/pim-palsgraaf/

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Voor de openingsperformance van Toine Klaassen was ik net te laat maar gelukkig hebben we de overblijfselen nog, als een tonnetje uit Donkey Kong.

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Bouwtekening op zijn kunstenaars.

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

Een laatste restant Toine Klaassen en inmiddels verdwenen, mooi geplaatst als startschot van Palsgraafs woekerende installatie.

Pim Palsgraaf @ De Kunsthal

T/m 5 maart 2017.

Kunsthal.nl/nl/tentoonstellingen/pim-palsgraaf/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*