Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

    Extra handig designslim, u stopt ze altijd weer op volgorde terug in de kaft.

Anouk Kruithof schudt twaalf jaar aan I-Phones en klik-klak camera’s leeg in een handgemaakt boek van tien delen gevat in transparante plastic omslag/opbergdoos. Zelf kocht ik ‘m een kleine anderhalf jaar geleden tijdens de Kickstarter campagne waarna Kruithof de kopers regelmatig op de hoogte hield middels allerhande smakelijk updates. Hoogtepunt was het bericht dat de container met daarin alle exemplaren van Automagic was gestrand in de wateren bij Valencia doordat scheepvaartmaatschappij Hanjin dit jaar failliet ging. Het zijn verhalen die het boek alleen maar beter maken. Wat een feest! Cadeautip van de dag, als u snel bent bestelt u nog op tijd voor de feestdagen.

In een oplage van 1000 en te koop à € 110: Stresspress.biz/product/automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Twaalf jaar aan fotografische notities tijdens leven, werken en reizen gevat in negen delen puur beeld. Elk deel losjes gegroepeerd rond een onderwerp, totaal open voor interpretatie en associatie aan de kijker. Deel 10 is een interview met Iñaki Domingo als handleiding en blik in de keuken.

Anouk Kruithof, Automagic

Mijn exemplaar kwam geleverd met deze kissed-instead-of-signed afdruk uit het boek.

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Elk deel is gedrukt op zijn eigen papier, in kleur en zwart-wit, een feest om doorheen te dwalen. Hier slechts een fractie uit de in totaal 768 pagina’s.

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Anouk Kruithof, Automagic

Ziet u wel, kissed-instead-of-signed met hulp van de voorverkoop en het Mondriaan Fonds.

In een oplage van 1000 en te koop à € 110: Stresspress.biz/product/automagic

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*