De stem van de wereld

fffgg

Instant click club classic en het valt mee hoe weinig puberaal vervuld eea is, op “strontvuisten” uit de achterhoek en “het is zeven uur in de ochtend wat doe ik met mijn leven” uit Haarlem na, waar je veel meer “Amsterdam waar leg dat dan” en “Rotterdam kankerstad” zou verwachten:

localingual.com/?ISO=CA

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*