Ondertussen bij het Witte Huis

Ondertussen bij het Witte Huis

“Activists from Greenpeace unfurled a 70ft banner inscribed with the word “resist” near the White House on Wednesday morning.”

“[…] The activists are on a crane parked at a construction site about three blocks from the president’s home. From the Ellipse park, it looks like the banner is hanging directly over the White House.”

Theguardian.com/global/2017/jan/25/trump-greenpeace-white-house-protest

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*