Rotterdam VHS Festival @ Artist Television Acces, San Francisco, 2014

Rotterdam VHS Festival @ Artist Television Acces

    26 juni, 2014.

In 1984 opgericht als productieplek, video-apparatuur was toen nog onbetaalbaar, voor underground film en video. Maar bovenal sinds dertig jaar buitengewoon actief als micro-bioscoop. Zelfs nu de wijk voor velen onbetaalbaar wordt houdt ATA moedig stand.

In 1995 heeft VHS Festival organisator Niels Post er als SFAI uitwisselingsstudent (o.a. bij George Kuchar) menig meesterwerk gezien. Daarom ook bijzonder trots dat we er een compilatie-programma mochten laten zien en het een en ander over het Rotterdam VHS Festival mochten komen vertellen.

Met werk van: Jasper van Es, Cassandra Tytler, Ellen Lake, Aeneas Wilder, Abner Preis, Rik de Boe, Mendel Hardeman, Bryan Fu, Maxime Tymenko, Niels Post, Anja Masling, Jeroen Kuster, Danny Plotnick, IBW/ Dick Verdult, Hondenkoekjesfabriek, Ate M Hes, Poh Wang, Han Hoogerbrugge, Flimfilm, Egill Saebjornsson, Franzis Wiese, Leon Duenk, Tomas Schats, Joe Kisser, Winkel & Köperl, Hope Tucker, Johannes Maier, Daniele Pario Perra, Sietske Tjallingii en JR.

Het programma van dienst:
Atasite.org/2014/06/rotterdam-vhs-festival

About [Redactie] 9040 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*