Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Het Motel Spatie van Claudia Schouten toonde afgelopen vrijdag 27 jan. haar nieuwe veren als veelkoppig monster in de mooiste wederopbouwwijk van Arnhem aan gretig publiek.

Imprint @ Motel Spatie

Spatie is veel: Spoon, de volkskeuken met wisselende kokers die velen uit de stad weet te voeden vanuit het kunstplatform; Zinedepo, het fanzine- en kunstenaarspublicatie platform van de onverstoorbaar goede Marc van Elburg; Locatie Spatie met zijn atelier en copy- en zeefdrukkerij, met als kloppend hart Motel Spatie als groots sprankelend artistiek interventie-apparaat dat vanuit de wijk Presikhaaf zo’n beetje alles vertegenwoordigt en brengt wat Sonsbeek2016 eigenlijk had willen zijn en meer.

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Afgelopen vrijdag ging met IMPRINT een nieuw jaar van start met in de eigen Motel Spatie ruimte in de voormalige bibliotheek een vers opgeschoonde projectruimte met twee Motel-collaboratiewerken van Elejan van der Velde en van Erik Tlaseca (Mex.), een uitgebreide Zinedepo met wilde collectief-tekenen acties op instructies van Marc van Elburg.

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

    Rob V.

Hoe (kunstenaars)collectief en samenwerking werkt of niet is in veel een interessante ondertoon. Zo ook uitgewerkt in een intens gesprek met Reinaart Vanhoe en zijn Also Spaces en Erik Tlaseca via live-stream vanuit Mexico City.

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Daarnaast ook nog als sub-deel in het belendende winkelcentrum-restruimten drie video-werken van Jakub Nepraš.

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

Imprint @ Motel Spatie

“The house was full and the food was great!

JJ

About Jeroen Jongeleen 130 Articles
Uw gelegenheidscorrespondent in den vreemde

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*