Oorlog als muze

Oorlog als muze

Een mooie gedachte van kunstenaar Tamar Rozenblat om de tentoonstelling While Meditating On War te organiseren in het CBK in Amsterdam Zuidoost. De expositie roept om stilte en bewustwording in een tijd waarin er wereldwijd veel onrust is. De presentatie is ingevuld met negen kunstenaars die de afgelopen jaren geïnspireerd zijn door de actualiteit waarin oorlog en oorlogsdreiging een prominente rol spelen. De kunstenaars reageren daarop vanuit hun eigen perspectief, discipline en motivatie. Het resultaat is een kleurrijke show.

Aanstaande zaterdag, 11 februari 14:00-16:00, artist talk.

Cbkzuidoost.nl/nieuws/verwacht-tentoonstelling-while-meditating-on-war/

(Agendatip van Najiba Brakkee)

About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*