shop.trendbeheer

Omkat completed en shop.trendbeheer geopend. Met een scherpe selectie topwerk van Bram de Jonghe, Katja Mater, Wim de Pauw, Marielle Buitendijk, Jochem Rotteveel, Hadassah Emmerich, Johan Nieuwenhuize, Jeroen Jongeleen, Johannes Langkamp, Zoro Feigl, Marcel van Eeden, Koen Taselaar en Anouk Griffioen

Altijd het beste werk van de beste kunstenaars. (Kunst is geen wedstrijd, Daan van Golden, 1989) Alle werken zijn Klibansky-proof.

shop.trendbeheer.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Is dat Pantone 666 Art Agent Oranje? Of gaat kunst patriottisch? Hoe dan ook, beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*