Ondertussen op de Erasmusbrug

Ondertussen op de Erasmusbrug

Al even in de planning maar vandaag onder het genot van een lentezonnetje gehangen op lokatie. Als een soort van vervolg op de brievenbus die ik tien jaar geleden aan de Erasmusbrug hing ben ik door de FRANK Foundation Rotterdam gevraagd een nieuw werk te maken in het kader van Playing The Erasmus Bridge (P.T.E.B.).

Ondertussen op de Erasmusbrug

On Spam, Lectori Salutem #6 is een tekst uit mijn spamfilter die losjes verwijst naar de vele vakantiegroeten die ik tien jaar geleden op exact dezelfde plek uit mijn brievenbus haalde. Voor de mensen die het verhaal van de brievenbus niet kennen, waaronder de vele toeristen die dagelijks over de Erasmusbrug lopen, is het vooral een vriendelijke groet die vragen oproept.

Ondertussen op de Erasmusbrug

On Spam, Lectori Salutem #6, 2017.

T/m 30 juni a.s.

(met dank aan & foto’s door Erwin Nederhoff)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*