Where Artists Go to Play With Clay

Supervet, het EKWC vandaag groots belicht in de New York Times:

“It’s a crazy crash course in ceramics, plus everyone is working on an insane scale,” said Mr. Belliveau, who also specializes in 3-D printing. “In my first two weeks here, I think I’ve done about a year’s worth of work.”

“[…] Garth Clark, a ceramics expert and international dealer, said the center had been the world’s most important workshop for contemporary ceramics since its inception.”

Nytimes.com/2017/03/30/fashion/craftsmanship-european-ceramic-workcenter.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*