About [Redactie] 9071 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Nou of het (alleen) krokodillentranen zijn valt nog te bezien [red] (Helaas) schijnt veel geanonimiseerd maar de kunstwereld die Bert Kreuk van binnenuit beschrijft zou best eens bedenkelijk en vuig smulplezier kunnen opleveren; zoals onze Jacques Plaques Chenet woendaaglijks doet maar dan anders. Ik ga Artflipper nog lezen en mogelijk is het hagiografisch ingezet en/of weinig zelfkritisch maar (titel is al leuk) Kreuk weet vast ook te belichten wat vaak duister blijft.

  2. Eigenlijk, als je goed leest, is het de schuld van deze website dat het hele balletje is gaan rollen. Ik bedoel, het begrip klikokunst komt toch echt van hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*