How to kunstbeurs met Jerry Saltz

Hilarisch en op z’n aller-Amerikaanst aan de wandel over Frieze New York met misschien wel de beroemdste kunstcriticus van het moment.

“Again, Im not asking you to like it.”

Vulture.com/2017/05/how-to-navigate-an-art-fair-with-jerry-saltz.html

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*