Jelle Slof: Ik ben er taai genoeg voor

Jelle Slof: Ik ben er taai genoeg voor

Een (h)eerlijk interview met Jelle Slof:

“[…]In 2016 behaalde hij zijn diploma bachelor of arts aan de afdeling BEAR van ArtEZ in Arnhem. Hij is schilder, mede initiatiefnemer van Broken Toaster Records, tekendocent aan het Unit Atelier in Nijmegen en postbode.”

“[…] Wat vonden je docenten van je Replica’s?
Gijs Frieling vond het volgens mij niet bijster interessant. Job Koelewijn zei dat ik onmiddellijk moest stoppen met het maken van kunst of wat daarvoor door moest gaan. Op een kunstacademie hoorde ik niet thuis. Koelewijn boorde me helemaal de grond in, maar op een of andere manier werkte dat bevrijdend. In het daaropvolgende vierde jaar kreeg ik te maken met Gijs Assmann. Assmann vond mijn werk juist heel goed.”

Peternijenhuis.blogspot.nl/2017/05/jelle-slof-ik-ben-er-taai-genoeg-voor.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*