Blueprint @ TENT Rotterdam

    Het fotogenieke werk aan de voorzijde, kiekjes kunnen niet mislukken.

Deel één van meer:

“Het collectief Metro54 presenteert BLUEPRINT: Whose urban appropriation is this?, een multidisciplinaire groepstentoonstelling en publieksprogramming over de relatie tussen straatcultuur en architectuur in TENT Rotterdam. Metro54 nodigde architecten, designers, rappers, producers en kunstenaars uit om nieuw en bestaand werk te tonen dat de soms stormachtige relatie tussen architectuur en straatcultuur vormgeeft, onderzoekt en verbeeldt.”

De kleurige expositie-architectuur van Afaina de Jong en designer Innavisions maakt er een eenheid maar wedijvert nu en dan met getoonde werken. Een aansprekend geheel dat wel, een feest om te zien, lekker divers ook.

Een beeldimpressie in twaalf foto’s:

Nog te zien tot 27-8.

advertentie(s)

tentrotterdam.nl/show/blueprint-whose-urban-appropriation-is-this

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*