Jeff Koons zegt het met bloemen

Bouquetje bloemen iemand? Jeff Koons schonk geheel belangeloos Parijs tulpen. Erg waren die aanslagen, niet? Hard times, geen cent te makken klaarblijkelijk. Met alle oog voor publiciteit, dat dan weer wel.

“Mr. Koons donated the concept, not the construction. […] Jeff Koons is a businessman, and we quickly understood that he was presenting Paris to himself as present.”

Hilarisch, voor de deur op A-lokatie hartje Parijs en hij hoeft geeneens geen geld voor het concept. Sterker nog, Koons helpt bij het vinden van sponsors – “he passed around his cellphone – he had the photo on his cellphone and people were so excited.”

Verplichte kost, u gaat de cynisme-test aan:

nytimes.com/2017/06/20/arts/design/jeff-koons-bouquet-of-tulips-paris.html

About Jeroen Bosch 4745 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*