Over het Tokyo Imperial Hotel van Frank Lloyd Wright

[arve url=”https://youtu.be/X4zjmMDENO0″ /]

“Frank Lloyd Wright’s Tokyo “Imperial Hotel” (Teikoku Hoteru), completed in 1923, was described by the architect as a blending of East and West, and thus neither of the East nor the West. The hotel was demolished in 1967 just as skyscrapers began to take over Tokyo, but surviving photographs and publications from the Wright Archives give us a glimpse of the lost architectural masterpiece.”

Youtu.be/X4zjmMDENO0

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*