Jordy Koevoets @ Omroep Brabant

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=oBti7Is4FoI” /]

Morgenavond, zondag 30 juli 18:00, met het bord op schoot. Alvast online ontsloten voor wie niet wachten kan en/of geen Omroep Brabant kan ontvangen.

“Docwerk geeft een kijkje in de leefwereld van beeldend kunstenaar Jordy Koevoets, die absurdistische en choquerende kunst richting de (consumptie) maatschappij maakt, waarin hij de gekte en onzin van ons doen en laten bekritiseert.”

Youtu.be/oBti7Is4FoI

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*