Herman Brood @ Leuvehaven, Rotterdam

Herman Brood @ Leuvehaven, Rotterdam

Voor het eerst van mijn leven uitgestapt op metrostation Leuvehaven, loop je bij het naar buiten gaan tegen een twintig jaar oude Herman Brood aan. Voor zover ik weet het enige werk van zijn hand in de openbare ruimte.

Herman Brood @ Leuvehaven, Rotterdam

Herman Brood @ Leuvehaven, Rotterdam

De inbreng van het klasje schoolkinderen?

Herman Brood @ Leuvehaven, Rotterdam

Online vond ik er verder niks over terug. Voor wie Rotterdam bezoekt; vanaf het Centraal Station met de metro drie haltes naar Leuvehaven en van daaruit loopt u zo de Witte de Withstraat in.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*