Een eeuw aan opwarming

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=hLSZ6U_VyGk” /]

“Antti Lipponen, a researcher at the Finnish Meteorological Institute, gathered historical data from NASA and produced a short video effectively showing that, from 1900 through 2016, the temperature has steadily gotten warmer worldwide. Each spoke of the wheel represents one of 191 different countries.”

Openculture.com/2017/08/a-century-of-global-warming-visualized-in-a-succinct-35-second-video.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*