Stefan Kasper @ De Aanschouw

Stefan Kasper @ De Aanschouw

Onder toeziend oog van gelegenheidcurator Pim Palsgraaf opende Stefan Kasper (eerder dit jaar wereldwijd viraal als schone slaper in het Rijksmuseum) zijn solopresentatie aan de Witte de WIthstraat van Rotterdam. Met heel toepasselijk in de uitgaansstraat van Rotterdam, een tekening over de dood en een lekker biertje.

T/m donderdag 28 september aanstaande, die dag bent u van 20:00 tot laat welkom voor wissel 836(!).

Aanschouw.nl

Stefan Kasper @ De Aanschouw

Stefan Kasper @ De Aanschouw

    “One for the homies 2” (morgen lig ik er ff af), 2017.

T/m donderdag 28 september aanstaande, die dag bent u van 20:00 tot laat welkom voor wissel 836(!).

Aanschouw.nl

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*