About [Redactie] 8949 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. de hyperbolische uitspraken van Ann Demeester verraden een onderliggende heftige emotie (wellicht een machteloze woede over een ondoorzichtig proces, een beetje Kafka, waarin zogenaamde onderzoeksjournalistiek, waarschijnlijk speelbal van een interne belangenstrijd, niet verder komt dan het ‘schandaal’ en het wie, wat, waar, wanneer en waarom uit naam van de openbaarheid vooral toegedekt blijven)

  2. @GS
    Zie de FB-posting voor het antwoord. Het is complotdenken dat Trumpiaans oogt en vooralsnog geen onderbouwing in de werkelijkheid heeft. Wat is het bewijs ervoor dat NRC doet aan ‘zogenaamde onderzoeksjournalistiek’ en dat er sprake is van een ondoorzichtig proces? Hoe integer is het om dit soort geruchten de wereld in te smijten? Het lijkt er sterk op dat een deel van de Nederlandse kunstwereld hevig aan het ontsporen is sinds de NRC-artikelen over Ruf en de realiteit uit het oog verliest. Het zou niet over de boodschapper van het slechte nieuw moeten gaan, maar over Alexander Ribbink en zijn miljonairsvriendjes die Ruf te ruim baan hebben gegeven.
    https://www.facebook.com/george.knight.14/posts/1065266083577150?comment_id=1066163160154109&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R0%22%7D

    Maar … ik hou me aanbevolen voor en stel me open voor de suggestie dat NRC (Daan van Lent, Arjen Ribbens) partijdig is en zich niet volgens journalistieke codes heeft gedragen, maar dat moet dan wel met feiten en een samenhangend betoog aangetoond worden. Dat ontbreekt er vooralsnog aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*