Stanley Bremer toch niet naar Stedelijk Museum Amsterdam

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=3FA3ACrvs7I&feature=youtu.be” /]

    Bremer uit de oude doos: “dan hebben we hier een hele serie schaaltjes. Nu ja wat ik zeg: schaaltjes schaaltjes schaaltjes dat zijn er ook heel veel

Te leuk om niet uitgebreid te kwooten, Bremers World Art Center, van, kent u hem nog, Stanley Bremer, de zonnegod van het Wereldmuseum, nu aan de slag in zijn geboorteplaats Ede, waar men voor vijf ton sjaars een expohal wil optuigen:

“dit moet helpen de drie letters E, D en E, steeds meer terug te laten klinken in de media. […] Een keer per driekwart jaar moet er een tentoonstelling naar Ede komen, van internationale allure, voor een breed publiek […] Weijland heeft echter het volste vertrouwen in Bremer. ,,Het is iemand die tegen de cultuur in de cultuursector durft in te gaan. En hij heeft het Wereldmuseum ook weer doen bloeien toen hij aantrad.’’ Weijland stelt dat Bremer onterecht negatief is neergezet bij zijn vertrek uit Rotterdam. ,,Dat rapport was gekleurd. Dat hij controversieel is, vind ik een voordeel.’’”

Wethouder J. (Johan) Weijland is lid van D66.

gelderlander.nl/de-vallei/in-opspraak-geraakte-museumdirecteur-moet-ede-aan-world-art-center-helpen~a87051d8

Update 20:50
Ik zie dat GK er al uitgebreid over heeft bericht: Ede maakt plannen voor een World Art Center. Met Stanley Bremer

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*