PAN Amsterdam 2017

Sinds 2016 zet PAN in op vernieuwing. Voor de 31ste editie hebben zij hun strategie aangepast en spelen ze in op het koopgedrag van de eigentijdse consument die op gevoel haar aankoop beslist. Wanneer je door de beurs loopt zie je dat er verschillende disciplines door elkaar worden gecombineerd. De stands van de deelnemers zijn ingericht als chique showrooms van een luxe warenhuis waarin antiek, design en kunst wordt gepresenteerd. Ook is er rekening gehouden met de portefeuille van de bezoeker, er zijn al werken te koop vanaf 500 euro.

T/m 26 november a.s.

Pan.nl

PAN Amsterdam 2017

Dürst Britt & Mayhew

PAN Amsterdam 2017

Op het gebied van hedendaagse kunst zijn er diverse galeriehouders en handelaren te vinden die op een miljonairsbeurs niet zouden misstaan. De pompeuze kunstwerken die zij presenteren zie je vaak voorbij komen in bepaalde interieurtijdschriften.

PAN Amsterdam 2017

PAN Amsterdam 2017

PAN Amsterdam 2017

Hotel PANorama, een van de hoogtepunten van PAN.

PAN Amsterdam 2017

PAN doet ook mee aan het jaar van De Stijl: in zes stand zijn de Zigzagstoelen van Gerrit Rietveld en andere modernistische meubels en lampen te vinden.

PAN Amsterdam 2017

Zhuang Hong Yi

PAN Amsterdam 2017

Leo Gestel

PAN Amsterdam 2017

Willem Hussem

PAN Amsterdam 2017

Stelios Karamaolis

PAN Amsterdam 2017

Jan Sluijters

PAN Amsterdam 2017

Charles Leickert

PAN Amsterdam 2017

Marie Cecile Thijs

Uit pure nieuwsgierigheid ben ik naar PAN Amsterdam gegaan. Ook al vond ik er geen spannende hedendaagse kunstwerken tussen zitten die mijn hersens lieten borrelen, is het met toch goed bevallen. Een genot om door heen te lopen.

PAN is tot en met 26 november te zien in de RAI in Amsterdam

Pan.nl

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*