Werken aan de weg 2

[arve url=”https://rumble.com/embed/v1eic1/” /]

Zelfinitiatief op zijn wonderschoonst, met de hand je eigen sluiproute bewegwijzeren op het asfalt van een miljoenenstad. Bijna net zo soepeltjes als professionele schilders uit Werken aan de weg 1.

The Modern Express reports that a 28-year-old man surnamed Cai, was fined 1,000 yuan (£112; $151) in the eastern city of Lianyungang, Jiangsu province. He was captured on camera on 27 September with a can of white paint painting new arrows onto the road to redirect traffic, and told police it was the result of frustrations over the long delays on his daily bus journey to work.

“I saw that the straight lane was always packed with cars, while the lane that turns left has a lot of space,” he told the police.

“I thought changing the signs would make my commute smoother.”

Bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-42181263 (via BB)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*