This Art Fair

This Art Fair

Amsterdam tip van de week 2, de This Art Fair. Uitgebreid verslag bij Kees Koomen:

“Deze beurs heeft intussen al een hele ontwikkeling doorgemaakt, van huizen in the Red Light zone naar het chique beursgebouw aan het Damrak. De exposanten zijn een amalgaam van galeries, kunstpodia, pas afgestudeerde en ook meer ervaren kunstenaars: het is een levendige boel.”

Chmkoome.wordpress.com/2017/12/28/this-art-fair-3/

En bij Niek Hendrix:

“[…] de enige fatsoenlijke beurs waar kunstenaars zich zelf voor kunnen aanmelden zonder tussenkomst van een galerie. […] de beurs als geheel wordt wel iedere keer beter. Daar waar een aantal jaar terug nog werk te zien was dat eigenlijk niet past binnen de noemer hedendaagse kunst is die dit jaar geheel verdwenen.”

Lost-painters.nl/this-art-fair-2017/

advertentie(s)

T/m 30 december a.s.

Thisartfair.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*