#13: paint me a city @ PHK18

#13: paint me a city @ PHK18

Op het Noordereiland van Rotterdam wordt gestaag gewerkt aan een goede serie tentoonstelling op een bijzondere plek; de dagelijkse werkomgeving van een architectenbureau. Zondag opende een groepstentoonstelling waarin de huid van een kunstwerk een belangrijk rol speelt, door toevoegen danwel wegschrapen.

Met werk van Marielle Buitendijk, Mark Kramer, Sander Reijgers, Clary Stolte, Thomas Trum en Jop Vissers Vorstenbosch.

Phk18.nl/item/phk18-13-paint-me-a-city/

#13: paint me a city @ PHK18

Lekker muurpatroontje Thomas Trum.

#13: paint me a city @ PHK18

Sander Reijgers

#13: paint me a city @ PHK18

Craquelé als onderwerp en grootformaat techniek, twee überkneiters van Marielle Buitendijk.

#13: paint me a city @ PHK18

Jop Vissers Vorstenbosch

#13: paint me a city @ PHK18

#13: paint me a city @ PHK18

Architect en PHK18 mede-eigenaar Peter Couwenbergh in gesprek met Lizan Freijsen.

#13: paint me a city @ PHK18

Clary Stolte

#13: paint me a city @ PHK18

#13: paint me a city @ PHK18

Heel fijn wandsculptuurtje van Mark Kramer.

#13: paint me a city @ PHK18

Überkneiter nummer twee, wederom Marielle Buitendijk.

#13: paint me a city @ PHK18

Mark Kramer in het groot.

#13: paint me a city @ PHK18

#13: paint me a city @ PHK18

Buitendijk in het klein.

#13: paint me a city @ PHK18

Sander Reijgers

#13: paint me a city @ PHK18

Clary Stolte

#13: paint me a city @ PHK18

    Jop Vissers Vorstenbosch

De komende maanden te zien bij:

Phk18.nl/item/phk18-13-paint-me-a-city/

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*