Opening The Main Addition @ Salon Salon

Rotterdam lijkt wel gek geworden. Huizenprijzen nemen zelfs in mijn buurt Amsterdamse vlucht. Het Industriegebouw Rotterdam (“Verhuurbedrijf voor kantoorruimte in Rotterdam”) lijkt stijf uitverhuurd met hippe slicke shit, van heroïesque vreetschuur tot aanmakers en -jagers van vormveeg en marketing.

Op de bovenste verdiep opent Studio Beige met Salon Salon een expo-ruimte. Particulier initiatief lijkt steeds groter en breder te worden. Om de hoek zit Garage Rotterdam.

De eerste tentoon hier is mede samengesteld door Jochem Rotteveel en toont werk van Tonio de Roover, Kevin Bauer, Sander Reijgers, Jonathan Gaarthuis, Dineke van Oosten, Henriëtte van ’t Hoog en Jochem Rotteveel. En het was er bij de opening vrijdag 2 februari stampvol. Ik kon er althans geen kiekjes van de werken maken.

Jochem Rotteveel, Tonio de Roover

Kevin Bauer

Dineke van Oosten; een veeltal metalen plaatjes in een bak. Een werk met hoge mate van tactiliteit. Je wil eraan zitten.

Henriette van ‘t Hoog

En dan de werken van de site geplukt:

Heerlijk om nieuw goed werk van Tonio de Roover te zien.

Jonathan Gaarthuis

Sander Reijgers

En Jochem Rotteveel

Nog tot 2 maart:

salonsalon.art

(Website zonder mogelijkheid tot direct linken)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*