Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Keramisch wonderfeest vol Hans van Bentem. Een van de topkeramisten van Nederland, pakt uit in een show boordevol fijne details en doorkijkjes (herinnert u zich nog de prachtige stijlkamers in het Gemeentemuseum in Den Haag?). Centraal staan de Imperial Stacks. Stapelbare sculpturen die u geheel naar eigen inzicht samen kunt stellen, minimale afname drie “bouwstenen” maar u kunt door tot aan het plafond. Verder nog een achttal keramieken zelfportretten, olievaten en opmerkelijk werk in glas.

T/m 25 maart a.s.

Nlisus.com/?page_id=27

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

Hans van Bentem @ NL=US

T/m 25 maart a.s.

Nlisus.com/?page_id=27

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*