The Long Goodbye @ GRIMM NYC

Een locatie in New York is voor Grimm een gouden greep met maar liefst een 350 vierkante meter grote ruimte op Bowery. Dit is de rand van Chinatown en op het raam staat de galerienaam ook in Chinese karakters. Honderd meter verderop, schuin aan de overkant, staat the New Museum en mijn lievelings: SALON/94

Op de valreep en twee uur voor het vliegtuig terugvloog naar Amsterdam, hebben wij Dave McDermott en Desiree Dolron kunnen zien. Dave heeft al eerder een solo presentatie gehad bij GRIMM.

Het werk van Dolron was angstaanjagend goed. De niet te fotograferen film : Complex Systems (excerpt) uit 2017 was de beste afsluiter van een hele week kunstcrap en hoogtepunten. 20.000 kilometer in de benen en iedere ochtend een klein katertje. Hop naar huis nu.

grimmgallery.com/exhibition/the-long-goodbye/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*