Celine van den Boorn @ Studio Seine

In de bescheiden ruimte van Studio Seine is momenteel een overzicht van het werk van Celine van den Boorn te zien. Niet te reproduceren, wat ook als pré mag gelden, je moet het werk in het echt zien. (Foto’s hier van Studio Seine danwel Celine van den Boorn) Wie in Rotterdam woont hopt even langs.

Overschilderschilderijen: foto’s als basis die danig zijn gemuteerd. Aansprekend daarbij is het ambachtelijke, slechts schaars zichtbaar in sporen, nauwelijks te zien, maar toch aanwezig, een verflaag over de fotoprints. Wat daarbij niet te zien is vormt het eigenlijke beeld: weggeschilderde soldaten, toeristen, vluchtelingen; alles terug natuur. Rustgevend en geruststellend. Kan ook allemaal met photoshop maar dat is toch anders.

Curatorendroom op allerlei wijzen in te bedden: instagram galore (vakantiekiekjes anders), beeld van de natuur, hedendaagse fotografie die geen fotografie is.

Aanrader tot 15 april:

studioseine.nl/Studio_Seine/Huidige_tentoonstelling.html

Zijdelings is de verf van de print te onderscheiden.

Vakantiekiekjes

Rara wat ziet u niet.

Tot 15 april:

studioseine.nl/Studio_Seine/Huidige_tentoonstelling.html

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*