De gelukkigste mens op aarde

[arve url=”https://youtu.be/bcBzOesw7sc” /]

Twintig jaar geleden liet Mario Salcedo de boel de boel, boekte een vakantie op een cruiseboot en besloot er te blijven wonen. Prachtig in beeld gebracht door regisseur Lance Oppenheim die u wellicht nog kent van het luchtvaartpersoneel dat de Long Term Parking tot haar huis heeft gemaakt.

“What kind of person takes a cruise not for a week or a month, but for the rest of his life? Meet Mario Salcedo, who says that nearly 20 years of nonstop cruise ship living have made him “The Happiest Guy in the World” — though the truth of that claim may be in the eye of the beholder.”

Youtu.be/bcBzOesw7sc (via Kottke)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*