PLAY Kortrijk

    Heidi Voet

Kortrijkse Hedendaagse Kunstroute met gratis Rode Duivels gekte…waar vind je zoiets nog tegenwoordig? Juist! In Kortrijk (België). Ruim opgezette Kunstroute met leuke ontdekkingstocht door het stadje aan de Leie.

De stadskern wordt gerenoveerd en geherstructureerd als een gek en de Kunstmanifestatie toont werk van en over ‘de spelende mens’. Gezinsvriendelijke tentoonstelling van Carlos Amorales tot en met Guillaume Bijl.

Check die namen dan!

playkortrijk.be/nl/bezoek-play/kunstenaars

Priscilla Monge

Marc Bijl

Geen idee

Martin Creed

Polly Apfelbaum

Rode Duivels

Carsten Höller

Altijd open (buiten) nog tot 11 november

playkortrijk.be/nl

About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*