Koen Taselaar @ Roodkapje

Tien jaar Taselaar Toen Kaselaar bij Roodkapje.

roodkapje.org/allevents/toen-kaselaar-retrospective-exhibition-koen-taselaar

Met 12-13 oktober megafestijn Imaginary Band Land – twee dagenm twaalf bands. Bevestigd zijn Moment Monument, The Phone, Kamerplant Compositie, Dyslectic Dandies, Old New Shoes, AAAIIKAARAAMB. Verwacht: The Inside Jokers, Naughty Hikers and The Fur Croissants(!)

roodkapje.org/allevents/toen-kaselaar-retrospective-exhibition-koen-taselaar

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*