About [Redactie] 8891 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. De inclusiviteit die Mondriaan eist moet wel roomblank blijven aan de top dat spreekt. We willen voorbij aan de toon van de discussie waarin niet zelden een valse noot klinkt, bijvoorbeeld dat selectie van mensen met een andere culturele achtergrond kunstmatig zou zijn. Het gaat bij selectie om de kracht van het werk en het verhaal dat wél wordt verteld. Precies.

  2. Het spel van Donker en Licht. Je moet er maar opkomen. Een nationaal museum voor fotografie is altijd al een slecht idee geweest. Fotografie laat zich vanouds beter in lokale archieven bewaren. Photo-souvenir. Lampegietersavond wordt elke derde maandag in september in Veenendaal en omgeving gevierd om het begin van de herfst in te luiden. Vroeger was dat het moment dat de fabrieken weer bij kunstlicht gingen werken en dat de straatverlichting moest worden ontstoken.

  3. Het Nederlandse profiel: middelbaar, blank, hoog opgeleid. “Maar onze directeur is Donker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*