Man werd schoen

Man werd schoen

“Big Nose George Parrott is the only man in American history to become a pair of shoes after his death. The details of his morbid (but stylish) posthumous existence were not revealed until the remains of Big Nose George were unearthed in a barrel by construction workers on May 11th, 1950.

[…]The skull cap was given to Miss Heath, who later became the first female doctor in the state of Wyoming. Over the years she used it as an ashtray and a doorstop in her office.

[…] Osborn became the first Democratic Governor of the State of Wyoming. He was said to have worn his special shoes at his inaugural ball in 1893. He later became the assistant Secretary of State under President Wilson.”

Cultofweird.com/death/human-skin-shoes/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*