‘Kunst en erfgoed zijn een handleiding voor onszelf’ Interview Eelco van der Lingen, per 1 maart 2019 directeur van het Mondriaan Fonds | Ook leuk om terug te lezen: het interview dat Eelco van der Lingen 6 jaar geleden had met Birgit Donker toen zij een jaar directeur van het Mondriaan Fonds was

Mondriaan Fonds: ‘Kunst en erfgoed zijn een handleiding voor onszelf’ Interview Eelco van der Lingen, per 1 maart 2019 directeur van het Mondriaan Fonds | Ook leuk om terug te lezen: het interview dat Eelco van der Lingen 6 jaar geleden had met Birgit Donker toen zij een jaar directeur van het Mondriaan Fonds was

About [Redactie] 8941 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. “Het Mondriaan Fonds is een vooruitstrevend instituut…Het slechten van grenzen tussen ‘wij’ en ‘zij’ ligt me na aan het hart.” Als de dominee dat zegt zal het wel zo wezen. Wel typisch dat het opiniërende Mondriaanfonds nog niets over de Rubens heeft gezegd. Volgens Vereniging Rembrandt, de Tweede Kamer en Sjarel Ex is de schets toch echt “ons” cultureel erfgoed. De directeur van het Mondriaanfonds kijkt liever naar Afrika. Het worden weer gouden tijden voor KIRAC.

  2. Het slechten van grenzen is niet vooruitstrevend en een handleiding al helemaal niet….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*