You Can’t Take My Door

Uit het leven gegrepen. Over drank, een deur en de liefde. Dit krijg je ervan wanneer je een computer een countrynummer laat schrijven.

“We trained a neural network on all of country music’s greatest hits to write this even greater hit called ‘You Can’t Take My Door'”

Youtu.be/EPs6wdM7S3U

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*