Natalie van Walraven (Anouk Griffioen) @ Galerie NAT & DIEN (Penoza)

Hé dat is leuk, maar waar kennen we dat werk ook alweer van…

De opnames van Penoza De Speelfilm zijn in volle gang.

Penoza: dat is voor wie onder een steen lag crimi-kijkgewijs een van de meer succesvolle misdadige Nederlandse filmseries van de laatste jaren. Monic Hendrickx als Carmen Walraven is maffiabaas en krijgt het aan de stok had met deze en gene; allerhande akkefietjes. Geweld. Spanning. Drugs.

Natalie is het artistieke genie van de familie Van Walraven. Alwaar de rest tot over de oksels is verstrikt in criminele activiteiten, maakt zij furore in de wereld van de kunst. Natalie ging van kunstacademie naar eigen restaurant en weer terug de kunsten in. Haar tekeningen gaan als warme broodjes. Net als in het echt.

“Every work in her oeuvre possesses an extraordinary power of attraction, which the viewer finds it hard to escape”

Geen woord aan gelogen, ze zeggen het immers zelf.

Natalie van Walraven bij NAT & DIEN – nieuw werk nog tot 12 mei. Of op een internet bij u in de buurt:

artagentorange.com/shop/anoukgriffioen

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Gaat TB nu ook al crimiporno faciliteren? Wie leeft er nu onder een steen? Romantiseren van onderwereld kan echt niet meer hoor. Smakeloos. En ook zo respectloos naar de nabestaanden. Het is maar een waarschuwing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*